UWV

AfbeeldingsresultaatNaast dienstverlening aan bedrijven, heeft Heikens Human Capital ook een samenwerkingsverband met het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen). Het gaat hier vooral om de begeleiding van cliënten tijdens de trajecten ‘Modulaire Re-integratiediensten’, ‘Werkfit Maken’, ‘Naar Werk’ en ‘Jobcoaching’. Wij ondersteunen zowel mensen die geen werk hebben en op zoek zijn naar werk, alsook mensen die van werk willen veranderen. Daarnaast hebben wij veel ervaring met cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij beschikken over een groot netwerk in de regio Noord Holland.

Wat is onze werkwijze?

Heikens Human Capital vindt het belangrijk om mensgericht te werken. We houden dus rekening met de mogelijkheden, interesses en talenten, zodat de cliënt een zo passend mogelijke functie vindt. Of misschien zelfs de mogelijkheid krijgt een eigen bedrijf te starten. Ook hier begeleiden wij de cliënt tijdens het hele traject. Met een persoonlijke en betrokken aanpak bereiken wij een optimaal resultaat. De activiteiten van Heikens Human Capital richten zich op het vergroten van het inzicht in eigen kunnen en mogelijkheden, alsook het vergroten van het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn en het stimuleren van de zelfredzaamheid. De aanpak hierbij is maatwerk en een mensgerichte benadering. Heikens Human Capital vindt het belangrijk dat mensen op een zinvolle en respectvolle wijze kunnen deelnemen aan de maatschappij

Wij bespreken in eerste instantie de vraag- en doelstelling. Vervolgens onderzoeken wij samen met de cliënt, wat de mogelijkheden en interesses zijn. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk plan van aanpak op. Onderdelen van dit plan kunnen onder andere zijn: het begeleiden bij het opstellen van een sollicitatiebrief en cv, het ondersteunen bij het zoeken naar geschikte vacatures, het gebruik van sociale media bij het zoeken van werk, het oefenen van en voorbereiden op sollicitatiegesprekken en netwerkgesprekken. Wij adviseren en begeleiden de cliënt in de gehele sollicitatieprocedure, inclusief een deel nazorg. Ook is het mogelijk dat wij adviseren/of en begeleiden bij het starten als zelfstandig ondernemer(ZZP-er). Wij stellen samen met de cliënt een ondernemingsplan op, om zo uw kansen en risico’s duidelijk in kaart te brengen. Gedurende het traject houden wij intensief contact met de cliënt, om optimaal te kunnen  ondersteunen, begeleiden, informeren en motiveren.

Heikens Human Capital staat voor een open en eerlijke communicatie, respect en betrokkenheid.