Loopbaanadvies

Als u vragen hebt over uw werk of loopbaan, dan wilt u graag goed advies. Loopbaanadvies of loopbaancoaching is een uitstekende manier om uw weg te vinden in uw loopbaan. Loopbaanadvisering betekent dat u samen met een professionele adviseur van Heikens Human Capital aan de slag gaat om uit te vinden wie u bent, wat u wilt, waarom u dat wilt, hoe u dat bereikt en wat andere mogelijkheden zijn.

Het inwinnen van een goed loopbaanadvies helpt u om de juiste beslissingen te maken en de weg naar uw ideale loopbaan uit te stippelen. Een adviestraject bestaat uit verschillende onderdelen die er in eerste instantie op gericht zijn uit te vinden wat voor een baan het beste bij u zou passen. Wat zijn uw interesses en wat zijn uw sterke kanten? Welke competenties hebt u in huis en hoe kun u die inzetten in uw loopbaan? Een loopbaanadvies blijft echter niet bij het uitlichten van interesses en competenties. Als eenmaal duidelijk is welke kant u op wilt, helpt de loopbaanadviseur u ook om de eerste stappen te zetten die nodig zijn om dit doel te bereiken.

Heikens Human Capital geeft u inzicht in uw interesses, talenten en mogelijkheden. Deze vertalen wij samen met u en uw werkgever in een stappenplan of persoonlijk opleidingsplan (POP), om u verder te helpen met uw carrièremogelijkheden binnen de organisatie.