Advies, training en workshops in Hoorn

Het is goed te weten welke drijfveren, talenten, competenties en ambities u, uw medewerkers en teams beschikken. Nòg beter is het om hen te helpen deze te herkennen en te vertalen naar een trainingsbehoefte.

Waarom training?

Het is goed te weten over welke drijfveren, talenten, competenties en ambities u, uw medewerkers en teams beschikken. Nòg beter is het om hen te helpen deze te herkennen, effectief in te zetten en verder te ontwikkelen. Met onze trainingsprogramma’s en individuele coaching trajecten bieden wij uw mensen de juiste tools om verder te kunnen groeien. Gericht investeren in de ontwikkeling van uw mensen is cruciaal voor de vitaliteit en continuïteit van uw bedrijf. Hierdoor creëert u een werkomgeving met werknemers die gemotiveerd zijn, doordat u hen de mogelijkheid tot zelfontwikkeling geeft. Daarnaast, wellicht nog belangrijker, geeft u uw werknemers handvaten om het werk nog efficiënter en/of beter uit te kunnen voeren.

Voorbeelden van wat we doen

Heikens Human Capital biedt een aantal verschillende trainingen aan. Op basis van uw doelstellingen en vraagstukken maken we aan de hand van één of meerdere ontwikkelsporen een maatgericht training- of coaching traject. Deze trainingen kunnen zowel individueel als klassikaal gegeven worden, geheel afgestemd op de behoeften van u als klant/opdrachtgever. Hierdoor krijgt u maatwerk aangeboden en heeft de training een duidelijk en herkenbaar karakter. U, als opdrachtgever, bepaald wat voor training er gegeven wordt, dit kan een training zijn, een workshop, coaching of zelfs enkel en alleen advies zijn. Samen met u wordt er bepaald welke vorm het meest effectief zal zijn. Ook stemmen wij met u af wanneer en waar de training het beste gegeven kan worden.

Deze service doen we in Hoorn

De onderstaande trainingen zijn zowel toepasbaar op leidinggevend niveau, als op werknemer niveau: