Adviseren management en personeel

Wat is adviseren management en personeel?

Zelfbewustzijn, respect, groei en open communicatie bepalen voor een groot deel  het functioneren van de mensen in uw organisatie. Samenwerking, een efficiënte organisatie en een stimulerende omgeving doen normaal gesproken de rest. Via een directe en persoonlijke aanpak richt Heikens Human Capital zich op het optimaliseren van deze factoren.Wij zijn een breed gespecialiseerd bureau op HR gebied, hebben dagelijks hiermee te maken en zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

Iedere organisatie heeft wel eens  problemen met bijvoorbeeld het vervullen van vacatures, ziekteverzuim of andere complexe, organisatie- en personeelszaken. Heikens Human Capital kan uw partner zijn in deze vraagstukken. Wij kunnen met u sparren over veranderingen die u wilt (of misschien zelfs moet) doorvoeren. Wij gebruiken hiervoor onze jarenlange kennis en ervaring uit diverse branches,  om er zo zorg voor te dragen dat u het juiste besluit neemt.

Wat is onze werkwijze?

Er wordt samen met u gekeken naar de situatie en het specifieke probleem of vraagstuk. Heikens Human Capital adviseert u bijvoorbeeld over vraagstukken op personeelsgebied zoals rechtspositie, werving en selectie, personeelsplanning, verzuim, competentiemanagement en opleidingen. Hierdoor kunnen u en uw organisatie proactief en flexibel reageren op veranderingen binnen uw organisatie of in uw omgeving. Heikens Human Capital kan u professioneel adviseren en begeleiden bij deze veranderprocessen.

Service op maat

Afhankelijk van uw behoefte, als opdrachtgever, hebben wij een adviserende, begeleidende of uitvoerende rol. U bepaalt in hoeverre u onze dienstverlening wilt gebruiken en wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening daar naadloos op aansluit. Wij voeren onder andere gesprekken, leggen verslag, dichten effectief hiaten in dossiers, doen aanvragen en zijn namens u als werkgever de contactpersoon voor bijvoorbeeld het UWV, bedrijfsartsen en advocaten.